Menu Sluiten

Werkwijze

Co-Coach

Intakegesprek

Het is heel belangrijk dat het intakegesprek en de coachsessies zo vertrouwd en fijn mogelijk verlopen, voor jou als jongere, jongvolwassene of als ouder van een kind met ASS. Je mag daarom zelf aangeven waar je graag een intakegesprek wil. Dat mag in je eigen vertrouwde omgeving zijn. Ik kom graag naar je toe maar uiteraard ben je ook van harte welkom in mijn praktijk in Westerhoven. Ik werk daar samen met mijn drie honden Kane, Lloyd en Spirit.

 Maar het kan natuurlijk zijn dat je een eigen hond hebt en daar graag mee wil werken. Ook dat is mogelijk. Je eigen hond kent jou het beste en weet al om te gaan met jouw emoties. Ik probeer door veel vragen aan je te stellen helder te krijgen wat er speelt en waar je tegenaan loopt. We kunnen dat op verschillende manieren doen.

Zo werk ik

Ik geef je opdrachten met of zonder hond waar je mee aan de slag gaat. Hierdoor kan ik zien wat er gebeurt met je, hoe je reageert, waar je tegenaan loopt. Maar vooral hoe dat voelt. Ik weet dat het voor jou heel moeilijke kan zijn om dat onder woorden te brengen. Samen met mijn honden help ik je daarbij. De honden zijn in de buurt van je om je te helpen in moeilijke en spannende situaties, maar ze kunnen ook voor de nodige ontspanning tijdens een coachsessie zorgen. Wij werken graag in de buitenlucht en ik heb daarom ook een mooie afgezette buitenlocatie, waar we kunnen zijn zonder op te hoeven letten dat de honden weg lopen. Maak je liever een lange wandeling met de honden en vertel je me ondertussen waar je tegenaan loopt? Werk je liever binnen? Het is allemaal mogelijk! Zolang jij je maar prettig voelt.
Spreekt bovenstaande je aan? Wil je samen met mij en de honden werken aan meer rust in je hoofd en prettige contacten? Wil je graag kennismaken met mij en mijn geweldige honden? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.