Menu Sluiten

De Co-Coaches

Kane

kane 2

Kane is mijn  grijs/witte Border Collie reu van 9 jaar oud. Ik ben toentertijd gevallen voor zijn zachte en lieve karakter. Is zeer gevoelig en voelt daarom alles perfect aan en daarom in staat er direct op te reageren. Ik zeg wel eens;” Kane heeft een oude ziel ” Zeer gewillig om het iedereen naar de zin te maken. Hierbij vergeet hij wel eens aan zichzelf te denken. Hij wil graag geaaid worden en daarom is het ook een echte knuffelhond.  Als je eenmaal begonnen bent met aaien is hij niet meer bij je weg te krijgen.  Voor snuffelspelletjes en frisbee kun je Kane altijd wakker maken.  Kane is de inspirator en grote drijfveer achter TeamKaneAtWork. Hij is mijn maatje

LLoyd

Co-Coach

Lloyd is mijn energieke Aussie (Australian Shepherd) reu  van 8 jaar oud, type ruwe bolster blanke pit, of te wel grote mond, klein hartje. Lloyd wil niet graag aangeraakt worden aan zijn  hoofd.  Daarom zal hij altijd een stapje achteruit doen. Hij regelt graag hoe alles gebeurd, dat is de reden dat ik wel eens moet mopperen op hem. Als je eenmaal zijn vriend bent dan is Lloyd een enorme knuffelaar. Voor een snuffelspel is Lloyd altijd te porren maar frisbee en buiten spelen met een sjortouw vindt hij helemaal fantastisch. Heel actieve alleskunner.

Spirit

Co-Coach

Spirit is mijn lief Border Collie teefje van bijna 5 jaar oud. Zij heeft traumatische ervaringen opgelopen waardoor wij haar nog steeds moeten begeleiden. Spirit is in het bezit van een heel lief en zacht karakter. Maar als het nodig is heel goed voor zichzelf kan zorgen.  Met haar vier jaar is ze het kleine zusje van Kane omdat ze dezelfde ouders hebben alleen een paar nestjes later. Heerlijk hondje net als Kane om mee te coachen. Zij heeft bij ons geleerd wat samen spelen is. Sinds kort is ze helemaal gek van snuffelspelletjes. Is er voor je als je haar nodig hebt.

Waarom met honden werken?

Honden zijn enorm Mindfull en daarom totaal niet bezig met wat ze straks gaan doen. Oordelen en veroordelen doen ze niet. Zijn altijd bereid om met me mee te gaan. Je verhaal en  geheim kun je ze toevertrouwen. Het zijn enorm goede spiegelaars.  Soms kunnen ze als ijsbreker fungeren. Daarom geven ze je vooral troost tijdens de voor jouw lastige momenten.